Poridge din cereale integrale de ovaz Cheerios cu nectar din cocos
Reteta este simpla:
- doua pahare cu cereale 🥣 Cheerios;
- o jumatate de pahar cu lapte de capra sau lapte de migdale preparat de noi;
- fulgi de cocos 2 linguri;
- zahar din nectar de cocos 2 lingurite;
- fulgi de ciocolata neagra din cacao bio (puteti folosi orice tip de ciocolata pentru decor) ;
- sirop de agave pentru decor sau pentru un plus de dulce (optional).
Am incalzit laptele, am macinat cerealele pana au devenit o faina fina, am adaugat peste lapte si amestecam pe foc pana devine ca o crema cu consistenta unei smanatani, adaugam nectarul de zahar si amestecam pana la topirea acestuia. Luam de pe foc, lasam sa se raceasca si adaugam fulgii de cocos. Daca doriti, folositi extract dr vanilie, desi, nu este necesar pentru ca,
cerelele au gust intens de mar si scortisoara. Punem in boluri si razuim ciocolata deasupra sau siropul de agave. Se serveste caldut.
Copilasii vor fi incantati si vor servi cu placere porridge pregatit cu drag de mami.
Va imbratisam.
Comentarii
Trimiteți un comentariu