Poridge din cereale integrale de ovaz Cheerios cu nectar din cocos




Am primit o provocare de la Buzzstore: gatim un mic-dejun satios pentru copilasi, avand ca baza cerealele Cheerios din faina integrala de ovaz cu mere si scortisoara.

Reteta este simpla:
- doua pahare cu cereale 🥣 Cheerios;
- o jumatate de pahar cu lapte de capra sau lapte de migdale preparat de noi;
- fulgi de cocos 2 linguri;
- zahar din nectar de cocos 2 lingurite;
- fulgi de ciocolata neagra din cacao bio (puteti folosi orice tip de ciocolata pentru decor) ;
- sirop de agave pentru decor sau pentru un plus de dulce (optional). 

Am incalzit laptele, am macinat cerealele pana au devenit o faina fina, am adaugat peste lapte si amestecam pe foc pana devine ca o crema cu consistenta unei smanatani, adaugam nectarul de zahar si amestecam pana la topirea acestuia. Luam de pe foc, lasam sa se raceasca si adaugam fulgii de cocos. Daca doriti, folositi extract dr vanilie, desi, nu este necesar pentru ca, 
cerelele au gust intens de mar si scortisoara. Punem in boluri si razuim ciocolata deasupra sau siropul de agave. Se serveste caldut.
Copilasii vor fi incantati si vor servi cu placere porridge pregatit cu drag de mami. 
Va imbratisam. 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Campanie BUZZStore -Testul Silan aprilie 2016

Rapane in sos cu vin de sfecla rosie, unt si usturoi

#dove-edit stiintific