Perechea perfecta in curatenie si prospetime

Stiti, curatenia perfecta, pentru mine si familia mea, este LEGE. Asa ca, sunt drastica atunci cand vine vorba sa alegem produse de curatenie. Iar pentru spalatul rufelor aleg calitatea: noul Lenor all in one Pods detergent de rufe si balsamul Lenor new entry in gospodaria mea. 
Iubesc armonia dintre cele doua - detergent si balsam de rufe - perechea perfecta care ofera calitate in spalatul rufelor mele si ale familiei mele.

Buzzstore ne invita sa testam noul detergent Lenor all in one Pods si balsamul de rufe in doua variante: 
1. Lenor Spring Awakening capsule si balsamul cu aceeasi prospetime, infuzate cu o nota seducatoare de flori de primavara, care alina emotiile si calmeaza spiritul
si
2. Lenor Gold Orchid contine o nota seducatoare si rafinata de vanilie care calmeaza emotiile si spiritul. Cu un amestec de mimoze, acorduri de trandafir si piersica, Lenor Gold Orchid va ofera o experienta incredibil de placuta si seducatoare.  
 Cu detergentul Lenor all in one Pods indepartam petele si murdaria de zi cu zi doar cu o singura capsula, confera rufelor  un parfum puternic si proaspat, hainele devin moi si catifelate dupa fiecare spalare, capsula se dizolva usor si complet in apa chiar si la temperaturi scazute. 

Va rog, impartasiti cu mine parerile voastre dupa ce ati utilizat detergentul Lenor!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

fa music vibe sau copilaria anilor 90

Rapane in sos cu vin de sfecla rosie, unt si usturoi

#dove-edit stiintific