Nestle OptiFibre Buzzstore

Sistemul digestiv este nevoit sa faca fata multor provocari atunci cand cantitatea de alimente consumata pe parcursul unei singure mese poate fi considerabil mai mare.
Consumul zilnic de alimente bogate in fibre alimentare este cheia echilibrului in prevenirea disfunctionalitatilor tranzitului intestinal. Acestea pot fi introduse cu usurinta in alimentatia zilnica luate din alimente sau suplimente.
Astazi vom vorbi putin despre suplimente
Un produs nou marca Nestle intra pe piata romaneasca - OptiFibre. Conform
mentiunilor producatorului, OptiFibre ajuta la reglarea tranzitului intestinal, contine un singur ingredient de origine vegetala, guma de guar partial hidrolizata, adica 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar, cu efect prebiotic.

Ce sunt boabele de guar? Efecte benefice

Guarul este un arbust originar din Africa. In zonele in care creste aceasta planta, atat frunzele cat si boabele acestui arbust, se consuma ca legume proaspete. Tulpina este folosita ca furaj pentru animale.

Fibrele solubile (guma de guar) spre deosebire de fibrele insolubile, sunt metabolizate de flora intestinala si sustin activitatea intestinala normala.
Producatorul (nestlehealthsiece.ro) OptiFibre mentioneaza ca produsul este 100% de origine vegetala, este bine tolerat de organism si poate fi utilizat pe termen lung, fara a crea dependenta.
Trecerea la o dieta bogata in fibre nu se poate face in mod brusc, ci intr-o anumita perioada de timp, treptat. De asemenea, rezultatele aportului de fibre se pot observa dupa 2-3 zile de consum. Se recomanda administrarea regulata de OptiFibre pentru minim 3 saptamani pentru un efect sustinut. Consumul regulat de OptiFibre contribuie la asigurarea aportului zilnic recomandat de fibre. O dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos sunt, de asemenea, foarte importante. OptiFibre poate fi utilizat pe termen lung fara efecte adverse.

Experienta mea cu OptiFibre

Am primit de la BuzzStore spre testare un pachet format din 

1 cutie OptiFibre 125grame
11 pliante informative
10 mostre OptiFibre pt prieteni
1 cadou personalizat de la OptiFibre - un pahar minunat din care imi consum zilnic portia de fibre



- se dizolva 1 masura (masura este in cutie ascunsa, o gasiti usor cu o lingurita) in 200 ml de lichid sau in 150gr alimente moi. De preferat in iaurt sau in ceai/apa, eu asa am consumat. Se amesteca pana la dizolvarea completa, un timp scurt de asteptare. Doza ilnica recomandata este de 5-25gr de OptiFibre pe zi sau in functie de recomandarea medicului dumneavoastra. Doza poate fi crescuta progresiv, in functie de necesitati. Eu am mers cu o singira doza pe zi. Ziua 1 o masura dimineata, ziua 2 o masura dimineata, ziua 3 o masura dimineata ziua 4 o masura dimineata si una la amiza, ziua 5-8 o masura dimineata si o masura dupa masa de pranz, de la ziua a 7-a poate sa creasca doza una dimineata, una la pranz si una seara, dara fara a depasi doza maxima de 5 masuri pe zi. Producatorul Nestle Health Science Germania GmbH mentioneaza ca produsul poate fi administrat pe teremen lung fara a avea efecte adverse.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Campanie BUZZStore -Testul Silan aprilie 2016

Rapane in sos cu vin de sfecla rosie, unt si usturoi

#dove-edit stiintific