GLISSeaza si creeaza-ti stilul tau!
























Astazi, va voi povesti despre cum ne vopsim parul si ce noi produse am mai aflat:

Cand vine vorba despre vopsirea parului, un lucru este cert: lasa-te pe mâinile experimentate ale unui specialist! El știe ce culoare ti se potriveste cel mai bine si cum sa o ingrijesti usor acasa, dar si ce tehnici profesioniste sa aplice pentru look-ul pe care ti-l dorești. 


Daaaaaaaaaaaar, ce ne facem cand starea de urgenta in care se afla tara noastra, in acest an de gratie 2020, nu ne permite, cand toate saloanele de infrumusetare sunt inchise?

Daca singura ta solutie este vopsitul de una singura acasa, acesti pasi te vor ajuta sa eviti orice catastrofa estetica, fix cand ți-e lumea mai draga si sa-i oferi parului tau culoarea pe care o merita. 
E în regula sa te vopsesti acasa singura doar in cazul in care vrei sa treci la o nuanta cu doua tonuri mai inchise sau mai deschise decat nuanta ta actuala de par. In cazul in care doresti o schimbare de culoare, ar trebui sa stii mai multe tehnici ca sa ajungi la rezultatul dorit fara a-ti afecta parul in vreun fel. Riscurile de a provoca iritatii scalpului sau de a esua in culoarea rezultata, cresc si in functie de vopseaua aleasa. Eu, am ales o culoare cat mai apropiata de culoarea naturala a parului meu, vopseaua de par permanenta GLISS Color 4-0 saten inchis natural producator Schwarzkopf, produsul il gasiti aici, doua cutii de produs la un pret decent. 

Ce instrumente trebuie sa ai la indemana?
- o pereche manusi de unica folosinta speciale pentru vopsit;
- un bol in care sa prepari vopseaua conform instructiunilor de pe cutie; ca material este de preferat sa evitati inoxul, pentru ca, duce la oxidarea vopselei, inchiderea acesteia cu 1-2 tonuri; eu am incercat si cu recipientul vopselei folosite, care, m-a ajutat destul de mult pana la uniformizare, cand, am trecut la pensula;
- pensula. 


Cum sa aplici vopseaua? 

Dupa ce ai facut testul de alergii si ai respectat instructiunile in prepararea vopselei, trebuie sa imparţi parul in mai multe sectiuni: începe din partea din spate a capului. Aplica culoarea de la aproximativ 2 cm de nivelul scalpului. Continua cu varful capului dupa care partile laterale. Aceste zone sunt predispuse la o colorare rapida. Aplica vopseaua in mod uniform pe toata lungimea firului de par pana la varfuri.
Lasa vopseaua sa actioneze. Fiecare vopsea are un timp diferit de actiune. Pentru o uscare rapida a parului poti sa il infasori intr-o pung de plastic. Efectul de incălzire duce la obţinerea culorii intr-un mod mai rapid. Evita expunerea la aer rece. Aerul rece afecteaza culoarea intr-un mod negativ.
Clateşte parul cu apa calduta pana cand apa va rămâne limpede. Aplică apoi şampon (de preferat şampon pentru păr vopsit din aceeaşi gamă cu vopseaua de păr, eu am folosit samponul Gliss Ultimate Color pe care il gasiti aici). Si, neaparat, balsamul hranitor pentru parul vopsit Balsam Gliss Ultimate Color il gasiti aici. Nu uita sa folosesti si in viitor numai produse de ingrijire pentru parul vopsit.

Va vand un pont privind colorarea parului cu vopseaua de par Gliss Color:
!!!! este prima solutie de colorare a parului cu un complex de acid hialuronic, cunoscut pentru proprietatile sale hidratante, care, nu numai ca protejeaza parul de deteriorare, ci ii ofera ingrijire chiar in timpul si dupa colorare.
Acidul hialuronic este un compus, produs natural de corp si joaca un rol esential in sanatatea tesuturilor, ajutand la umplerea spatiului dintre tesut si piele. Functioneaza ca un magnet pentru umiditate, ajutandu-ti pielea sa retina cat mai multa apa, astfel incat, sa se simta si sa arate hidratata, neteda si sanatoasa.
Draga prietena, daca vrei sa uiti de parul degradat si sa te bucuri de un par stralucitor, cu aspect sanatos, iti recomand sa descoperi noua vopsea de par de la Gliss Color, disponibila in 20 de nuante si, vei obtine o culoare vibranta cu aspect sanatos in fiecare zi.
Parul meu este hidratat si stralucitor in urma utilizarii vopselei de par Gloss Color, nuanta 4-0. Recomand sa revedeti paletarul de culori si sa va alegeti culoarea preferata. 

#createyourstyle

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rapane in sos cu vin de sfecla rosie, unt si usturoi

fa music vibe sau copilaria anilor 90

#dove-edit stiintific